Korpás fejbőr kezelése

Korpás fejbőr kezelése: Neoplant hajszesz és Neoplant sampon

A korpásodás a hajas fejbőr, ritkábban más bőrterületek gyulladásos, fokozott hámlással járó megbetegedése.

A bőrsejtek elhalása és folyamatos cserélődése normális és gyakori jelenség; azonban egyeseknél ennek mértéke krónikusan vagy bizonyos kiváltó tényezők következtében megnőhet, amit bőrpír és irritáció kísérhet. A korpásodás legtöbb formája jól kezelhető az erre kifejlesztett samponok használatával.

A korpásodás különböző betegségek tünete is lehet: seborrhea, pikkelysömör (psoriasis), gombásodás okozta bőrelváltozás.

A NEOPLANT sampon a következő tünetek esetén alkalmazható: korpás fejbőr, korpás haj, viszkető fejbőr, száraz fejbőr, hámló bőr, gyulladásos bőr.
Használata a fejbőr hámlását csökkenti, a gyulladásos folyamatokat lassítja, a korpásódást megakadályozza. A hajat és fejbőrt kíméletesen és alaposan tisztítja. A termék növényi kivonatot és hidratáló komponenst is tartalmaz.

A NEOPLANT SAMPON FELHASZNÁLÁSI JAVASLATA:

A NEOPLANT samponnal kétszer mossuk meg hajunkat. A második öblítés előtt a sampont néhány percig hagyjuk a fejbőrön. Főleg fokozottan hámló fejbőr esetén, korpás és zsíros haj mosására használjuk.

FIGYELMEZTETÉS:
Növényi anyagokkal szemben tapasztalt allergia esetén előbb szükséges kis mennyiségű NEOPLANT sampon kis bőrfelületen történő kipróbálása!

AJÁNLÁS:
Egészítse ki a kezelést NEOPLANT HAJSZESSZEL!

Természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz így káros mellékhatással nem rendelkezik. A termék színezék és illatanyag mentes.
A termékben lévő gyógynövénykivonat biztosítja a termék előnyös tulajdonságait. Népgyógyászati tapasztalatok és a szakirodalmi adatok állítják, hogy a felhasznált gyógynövény kivonatnak természetes antibiotikus, vérzéscsillapító és sebgyógyulást elősegítő hatásai vannak.

Neoplant natúr hajsampon:

https://neoplant.org/collections/magyar-termekek/products/neoplant-natur-sampon

natúr hajsampon

Neoplant natúr hajszesz:

https://neoplant.org/collections/magyar-termekek/products/neoplant-natur-hajszesz

hajszesz