Neoplant shampoo

Fedezze fel az új kímélő hatású NEOPLANT sampont, mely a vízesés erejével tisztít, és selymes fényt kölcsönöz a hajnak. Az egyedülálló, komplex hatóanyagai segítenek fenntartani a haj természetes vízháztartását, egészséges anyagcseréjét, tisztító hatása és korpásodás elleni hatása van.
Neoplant shampooNeoplant shampoo
Order

A NEOPLANT sampon használata a fejbőr hámlását csökkenti, a gyulladásos folyamatokat lassítja, a korpásodást megakadályozza.

Eredményesen használható, ha a fejbőrön gyertyacseppszerű pikkelyek jelennek meg.
Különösen pikkelyes, korpádzóan hámló, gyulladásos érzékeny fejbőr, száraz töredezett haj esetén javasoljuk használatát.

A hajat és fejbőrt kíméletesen és alaposan tisztítja. A termék növényi kivonatot és hidratáló komponenst is tartalmaz.

NEOPLANT HAJSZESZ ÉS SAMPON HASZNÁLATÁT AZ ALÁBBI FEJBŐR ÉS HAJ TIPUS ESETÉN JAVASOLJUK:

  • száraz, repedezett és hámló fejbőr
  • gyertyacseppszerű pikkelyképződés a fejbőrön
  • gyulladásos-pattanásos fejbőr
  • sebes, viszkető fejbőr
  • gombás fertőzés a fejbőrön
  • korpás fejbőr
  • száraz, töredezett haj

A termék színezék és illatanyag mentes.

A NEOPLANT sampon természetes növényi hatóanyagokat tartalmaz így káros mellékhatással nem rendelkezik. Kedvezően egészíti ki a NEOPLANT hajszesz hatását. A termék NEOPLANT hajszesz alapját képező növényi kivonatot és hidratáló komponenst is tartalmaz. A készítmény természetes, a népgyógyászatban már ősidők óta használt növényi hatóanyagokat tartalmaz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

A NEOPLANT samponnal kétszer mossuk meg hajunkat. A második öblítés előtt a sampont néhány percig hagyjuk a fejbőrön. Főleg fokozottan hámló fejbőr esetén, korpás és zsíros haj mosására használjuk. A NEOPLANT hajszesz és sampon használata ápolttá, egészségessé, teszi a fejbőrt és a hajat,megakadályozza egyes bőrbetegségek kialakulását. Regenerálja a fejbőrön lévő hibákat, hegesedéseket. A termékben lévő növényi kivonat biztosítja a termék előnyös tulajdonságait. Népgyógyászati tapasztalatok és a szakirodalmi adatok állítják, hogy a felhasznált gyógynövénynek természetes antibiotikus, vérzéscsillapító és sebgyógyulást elősegítő hatásai vannak.

Figyelmeztetés:
Növényi anyagokkal szemben tapasztalt allergia esetén előbb szükséges kis mennyiségű NEOPLANT sampon kis bőrfelületen történő kipróbálása!

AJÁNLÁS:
Egészítse ki a kezelést NEOPLANT hajszesszel. A NEOPLANT samponnal való két hajmosás között kezelje fejbőrét NEOPLANT hajszesszel!

Kapcsolódó termékek: NEOPLANT hajszesz

A NEOPLANT sampon a NEOPLANT hajszesszel együtt hatásosabb! Rendelje meg együtt a két terméket!

Joomla SEF URLs by Artio